середа, 12 листопада 2014 р.

Лист пораненому солдату


Учні Єланецької гуманітарної гімназії взяли участь у Всеукраїнській акції «Лист пораненому», що проводилася Міністерством освіти і науки України спільно з Міністром оборони України відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 04.08.2014 №1/9-392.
Листи пораненим солдатам написали такі учні гімназії: Карпенко Тетяна (3-Б клас), Донченко Юлія (5 клас), Фалько Аліна (5 клас), Ворона Юлія (1 клас), Бондаренко Діана (1 клас), Мільчакова Карина (1 клас), Максименко Валерія (1 клас), Вагіна Анастасія (1 клас), Тарасенко Марія (1 клас), а також колективні роботи учнів 6-го та 7-го класів. Ці листи були відправлені через відділення Укрпошти в смт Єланець за адресою в/ч А 2428, вул. Урицького,4, м. Миколаїв, 54025.
У листах гімназисти та педагогічний колектив гімназії висловили побажання якнайшвидшого одужання, здоров’я, скорішого повернення, сили духу, терпіння і віри в перемогу, миру і подякували військовослужбовцям, які отримали поранення внаслідок виконання бойових завдань в рамках проведення заходів антитерористичної операції, за їх мужність і героїзм. Діти пройнялися чужим болем і глибокими патріотичними почуттями. Більшість листів закінчувались словами: «Повертайтеся живими! За Вас просять у Бога наші бабусі й матусі! Я вірю у вас!»

Немає коментарів:

Дописати коментар